A-sporten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i kampene. I år gjelder det både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Mediehuset Altapostens sportsavdeling bestemmer når lagene spiller hjemme.

Søndag møttes Byåsen og BUL på Byåsen stadion i Trondheim, og oppgjøret endte uavgjort 2-2. Runa Lillegård scoret begge målene for BUL. Trenerteamet mener følgende spillere fortjener stjerner:

Tre stjerner: Runa Lillegård

Runa Lillegård. Foto: Karl Eirik Steffensen

Spilte en av sine beste kamper i BUL-trøya. To flotte scoringer og var en konstant trussel for Byåsen-forsvaret. Bidro også mye defensivt, der hun satte høyt press og tok ansvar i Guro Bell Pedersens fravær.

To stjerner: Johanne Bjørnå

Johanne Bjørnå. Foto: Karl Eirik Steffensen

Ekstremt viktig og god jobb bakover på banen. Var hele tiden i bevegelse, spillbar og bidro med gode innlegg og farlige skudd.

Én stjerne: Amanda Sørensen

Amanda Sørensen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Enorm arbeidskapasitet, og dekket med det store rom på midtbanen. Var omtrent overalt på banen. Svært aggressiv i presset.