Alta IF - Finnsnes 1-0:

Kampen var bare tre minutter gammel da Magnus Nikolaisen satte inn sin første nettkjenning for sesongen. Runar Overvik prøvde seg på et langskudd, men ballen havnet i stedet i beina til Nikolaisen, som snudde seg kjapt og curlet ballen pent nede i keeperens venstre hjørne.

Alta IF var det beste laget før pause, der Christian Reginiussen blant annet hadde en heading i tverrliggeren. Etter hvilen var det gjestene fra Finnsnes som var best og hadde flest avslutninger på mål, men de klarte ikke å spille seg til de veldig store sjansene. Alta IF lå lavt og forsvarte seg godt. Nok en gang holdt Daniel Rojas nullen, og hjemmelaget vant 1-0 uten å imponere på Coop-banen.

Alta IF stilte med følgende lag:

Daniel Rojas - Mats Frede Hansen, Øyvind Veseth Olsen, Thomas Braaten - Runar Overvik (Aleksander Bjørnvåg fra 85. min.), Felix Jacobsen, Makhtar Thioune, Dag Andreas Balto - Magnus Nikolaisen (Eirik Lund Holm fra 85. min.), Vegard Braaten (Andreas Markussen fra 90. min.), Christian Reginiussen

Andre resultater:

Follo - Kjelsås 0-1

Bærum - Grorud 4-0

Nybergsund - Brumunddal 0-0

Skeid - HamKam og Raufoss - KFUM spilles mandag. Vålerenga 2 - Asker er flyttet til onsdag 14. juni.

PS! Alta IFs damelag tapte 2-3 hjemme mot Polarstjernen i 2. divisjon kvinner avdeling 9 på søndag.