BUL-damene spilte 0-0 borte mot Åsane og kapret nok et bortepoeng i 1. divisjon i går. J16-landslagsspiller Eline Hegg fikk derimot bare ti minutter på banen før det bar til Haukeland sykehus med albuen ut av ledd.

– Det var forferdelig vondt, men heldigvis var det en lege til stede på stadion som raskt kom til og tok meg med i privatbil til Haukeland sykehus. Jeg havnet midt mellom to stygge ulykker så det var travelt på sykehuset, men to leger kom til og trakk albuen på plass før de stresset videre inn i en operasjonssal. Mer så jeg ikke til dem, sier Hegg og fortsetter:

– Når det først skulle skje er jeg veldig glad for at jeg var i Bergen og at de tok seg tid midt i alt det andre som skjedde, sier Hegg som er klar over at røntgenavdelingen i Alta ikke er åpen i helgene.

Hjem med laget

– Ikke minst gikk det veldig raskt å få tatt røntgenbilder som heldigvis viste at jeg ikke pådro noen brudd. Jeg er veldig takknemlig overfor legen som tok meg med til sykehuset og alle de som i en stressende situasjon tok seg tid til å hjelpe meg så kjapt at jeg fikk reise hjem sammen med laget.

Skaden skjedde da Hegg var i ferd med å runde en Åsane-spiller.

– I det jeg rundet henne dro hun meg tilbake etter armen og falt på armen min.

Landslagsspilleren har ikke ment å bruke lang tid på å bli spilleklar.

– Jeg skal ta det litt med ro noen dager nå og må selvfølgelig høre på hva legene her hjemme mener, men jeg har helt seriøst tro på at jeg kan være klar igjen om en uke, og aller helst før helgas kamp, sier hun.

Sesongbeste før pause

Mens Hegg var på sykehuset sto BUL-keeper Irene Pettersen fram med flere gode redninger.

– Jeg synes vi var best i første omgang og trolig var omgangen den beste vi har spilt denne sesongen. Vi startet også bra etter pause, men de siste 35 minuttene førte de kampen og skapte mer enn oss. Irene hadde flere gode redninger både før og etter pause, men bortsett fra de situasjonene hun måtte i ilden var vi solide defensivt, sier trener Odd Inge Johansen og legger til:

– Alt i alt er vi godt fornøyd med at vi holdt nullen og at vi fikk med oss ett poeng. Vi spiller naturligvis for å vinne, men når vi tar ett poeng på bortebane skal vi si oss fornøyd.

BUL-damene har uten tvil bevist at de hører hjemme på dette nivået.

– Vi har sluttet å snakke om at vi er nyopprykket. Vi er et 1.-divisjonslag og det overrasker oss ikke at vi tar poeng og vinner kamper. Men det er riktig at vi har brukt kort tid på å venne oss til nivået og jeg tror ikke vi kommer til å møte lag som undervurderer oss. Vi har intensitet i presset og en innsats over hele linja som de andre lagene helt sikkert har fått med seg, avslutter Johansen.