Alta IF 2-1 Nybergsund:

Rune Repvik og Alta IF har fått en fantastisk start på årets sesong. Søndag tok de sin tredje strake seier i serien etter å ha slått Nybergsund Trysil 2-1 i Finnmarkshallen. Tar man med cuptriumfen mot Senja har Alta vunnet de fire siste kampene.

Dag Andreas Balto sendte hjemmelaget i føringen midtveis i første omgang, før de fikk hjelp av en uheldig Nybergsund-spiller som satte ballen i eget nett. Nybergsund fikk en redusering kvarteret før slutt, og satte inn et ordentlig press mot Daniel Rojas og resten av Alta-forsvaret mot slutten.

- Det var en ekstremt deilig seier. Vi spiller bra i første omgang og har god kontroll, med de får presset oss godt tilbake mot slutten av kampen. Jeg er veldig fornøyd med starten vi har fått på sesongen. Vi vet at vi alltid scorer mål, så når vi holder tett bakover så blir det poeng, sa kaptein Mats Frede Hansen til Radio Alta etter kampslutt.

Rune Repvik var lettet etter kampslutt. - Det var slitsomt. Guttene legger ned en helsikkes innsats mot slutten når de står imot presset Nybergsund setter inn. Vi hadde en god førsteomgang, godt gjennomført. Vi ønsket å komme rundt på sidene da kantene deres sto mye høyt. Det klarer vi ikke i andre omgang, og det ble spennende mot slutten. Vi inviterer de inn i matchen etter pause, og det skulle jeg gjerne vært foruten, Til syvende og sist var det utrolig deilig å få tre poeng her, sa Rune Repvik om kampen.