Alta 2 - Skedsmo 1-2:

Rekruttlaget til Alta IF klarte å sikre seg en plass i Norsk Tipping-ligaen avdeling 6 forrige sesong, men å ta poeng på dette nivået har vist seg å være en meget tøff oppgave. Alta 2 tapte 0-1 hjemme mot Mjølner i første serierunde, og borte mot Harstad forrige helg ble det 0-3-tap.

Søndag var det klart for sesongens andre hjemmekamp, og denne gangen sto Skedsmo på motsatt banehalvdel. Gjestene hadde vunnet sine to første kamper og reiste nordover stinne av selvtillit. Men det var hjemmelaget som scoret først i storstua. Vebjørn Atle Skorpen fikk muligheten fra straffemerket etter 74 minutters spill, og satte ballen sikkert i mål.

Gleden varte imidlertid ikke så lenge. Bare fire minutter senere utliknet Skedsmo ved Mergim Shurdhiqi, og på overtid sørget Edmir Asani for at alle poengene ble med sørover.

Med seier i Finnmarkshallen overtok Skedsmo tabelltoppen. Alta 2 ligger sist med null poeng. Rekruttlaget er de eneste som ikke har tatt poeng på de tre første serierundene.