– Vi føler oss trygg på at vi har gjort et godt valg. Han er reaksjonssterk, god med ballen i beina og flink til å sette spillet kjapt i gang. Han ligner kanskje litt på Kjetil Thomassen i spillestilen. Det er ikke noe dårlig kompliment, forteller Alta IFs hovedtrener Rune Repvik.

Han er glad for å endelig være ferdig med keeperjakten.

– Vi har vært i kontakt med mange keepere som har vært ledig på markedet. Men det er ikke bare vi som har vært ute etter en god sisteskanse, så det har vært en krevende prosess. Men jeg er som sagt kjempegodt fornøyd med at Daniel skal spille i gult og blått denne sesongen. Da har vi tre gode keepere, og jeg er veldig tilfreds med stallen som helhet. Det ser bra ut, kommenterer Repvik, som fikk se sin nye målvakt i aksjon da Alta tapte 0-1 for TUIL på søndag.

– Det er ikke så mye å si om hans prestasjoner i denne kampen. Det var ikke så mye som skjedde foran målene. Men vi har fått veldig gode referanser på han, og alt tyder på at han er en spiller som vil passe bra hos oss. Han er en veldig fin gutt som er svært opptatt av keeperfaget. Det liker jeg, sier en fornøyd Repvik til A-sporten.