Med motststandere kun fra lavere divisjoner hadde BUL-damene ingen problemer med å vinne Tverrelvdaklen ILs Kraftlagsturnering for damelag i Finnmarkshallen.

Etter 6-0 over både Polarstjernen og Furuflaten i gruppespillet var de klare for søndagens finale. Der skulle de egentlig møtt Tverrelvdalen som vant den andre pulja, men arrangørklubben ga fra seg plassen for at alle gjestende lag skulle få spille sluttspillkamp.

Enveiskjøring

Dermed var det Nordreisa som måtte opp mot BUL i finalen. Bare tre minutter ut i den første omgangen, i en kamp som forøvrig kun var på 2x25 minutter, tok BUL ledelsen ved Johanne Bjørnå. Tre minutter ut i den andre omgangen satte midtstopper Ida Grubben et frispark helt opp i vinkelen og Guro Bell Pedersen økte til 3-0 bare tre minutter senere. Tre minutter før slutt var Bjørnå frampå igjen og sikret 4-0.

Dermed gikk BULs 1.-divisjonsdamer gjennom turneringen uten baklengsmål. I finalen var keeper Irene Pettersen knapt involvert i det hele tatt og lagvenninnene lengre fram på banen burde helt klart vært mer effektive, men Nordreisa forsvarte seg bra og lå meget dypt  i banen.

BULs Guro Bell Pedersen og Runa Lillegård delte toppscorertittelen med fem scoringer hver i løpet av turneringen.

I bronsefinalen gikk BUL 2 seirende ut etter 2-1 over Polarstjernen. Furuflaten slo Alta IF 3-0 i kampen om femteplassen.