Ann Solbritt Logje var en svært viktig brikke i Odd Inge Johansens lag da bossekopingene feide gjennom både 2. divisjon og opprykkskvalik i fjor. Nå må BUL-sjefen finne et annet alternativ sentralt på midtbanen.

– Jeg hadde veldig lyst til å bli med opp i 1. divisjon. Det er jo dette vi har trent for de siste par årene, og jeg gledet meg til å spille fotball på høyere nivå igjen. Men så ble jeg tilbudt jobb i NRK Sápmi, der jeg får muligheten til å lage barne-tv og dokumentarserier. Det er selve drømmejobben for meg, så jeg kunne ikke la sjansen gå fra meg, forteller Ann Solbritt Logje, som har vært bosatt i Karasjok siden august i fjor. Mer jobb og tøffere reisebelastning har gjort det umulig for henne å satse for fullt på fotballen.

– Nå bor jeg mer eller mindre i en koffert. Vi reiser rundt i hele Sápmi for å lage dokumentarserien vi holder på med nå, så jeg får ikke trent med laget. Jeg stiller veldig høye krav til meg selv, og når jeg ikke kan satse hundre prosent har jeg ikke lyst til å spille. Jeg må være fysisk og psykisk på topp hvis jeg skal være med, sier hun til Altaposten.

– Vi har innstilt oss på at Ann Solbritt ikke blir med i år. Vi skulle gjerne hatt henne med, men skjønner veldig godt situasjonen hun er i. Utdanning og jobb må komme først, og dette er drømmejobben hennes. Men skulle ting endre seg vil døra stå på vidt gap. Hun er en fantastisk fotballspiller som vi gjerne skulle hatt i våre rekker når sesongen starter. Det er bare å ønske henne lykke til, og ikke minst velkommen tilbake ved en senere anledning, kommenterer BUL-trener Odd Inge Johansen.