I løpet av vinteren har sentrale spillere som Ole Henrik Kristiansen, Michael Hoel Johansen, Marius Holm Hansen og Vegard Andersen forlatt klubben. De to sistnevnte sto på motsatt banehalvdel for Alta IF 2 onsdag kveld.

Har fått spillere tilbake

At disse spillerne ikke lenger er tilgjengelig for spill i BUL-trøya synes ikke BUL-trener Rune Skaufel er noe stort problem.

– Akkurat dét synes jeg guttene ga et godt svar på i onsdagens kamp. Det er alltid kjedelig å miste spillere, men vi har fantastisk god ettervekst i BUL og det er mange lovende talenter som nå får muligheten til å skinne i større grad. Vi har dessuten fått tilbake Trygve Ernstsen og Mathias Johanson som gir oss flere strenger å spille på. Med en sulten og spennende treningsgruppe på 20 spillere ser jeg veldig lyst på fremtiden, kommenterer BUL-treneren.

Han er stolt av det ungguttene leverte i onsdagens 29-27-seier over Alta IFs rekruttlag.

TI MÅL: 17-åringen Henning Rushfeldt imponerte stort i Altahallen. Foto: Karl Eirik Steffensen

– Vi stilte med tidenes yngste BUL-lag, og det var kjempeartig at guttene viste seg fram på denne måten. Det var moro å se 17-åringen Henning Rushfeldt dunke inn et tosifret antall mål mot en så sterk motstander. Han var plaget med en skade før jul, men har vist fin stigning den siste tiden. Dette er en svært lovende spiller som vi kan få mye glede av, fastslår Skaufel.

Refser kampopsettet

BUL-bossen legger ikke skjul på at både han og spillerne er frustrerte over kampoppsettet i 3. divisjon. Klubben har bare spilt fem kamper siden sesongen startet 2. oktober. Det er fire og en halv måned siden. Før onsdagens lokaloppgjør hadde ikke BUL-guttene vært i aksjon på fem uker.

– Det er en kjempeutfordring å holde trøkket og motivasjonen oppe når det går en måneds tid mellom hver kamp. Region Nord ønsket å prøve en enkelserie, og jeg håper det er siste gang. Dette fungerer ikke i det hele tatt. Med så få lag er det nesten nødt til å bli spilt trippelserie for at kamptilbudet skal være noenlunde tilfredsstillende, sier Skaufel, som får litt mer å henge fingrene i den kommende tiden.

– I ukene fremover blir det heldigvis litt tettere mellom oppgjørene, og det ser vi frem til, avslutter han.