Alta IF - Harstad 33-22:

Bunnlaget Harstad gjestet Altahallen fredag kveld, og de fleste fremmøtte forventet en enkel og grei hjemmeseier til Alta IF. Men gjestene hang veldig godt med de første 25 minuttene. En solid sluttspurt før pause sørget for 15-12 ved halvspilt kamp.

Etter hvilen ble det ganske raskt klart hvor poengene ville havne, men det ble ingen enkel seier for Alta-guttene. Harstad ga aldri opp selv om de ble hengende litt etter. Ottar Pettersen og Petter Hobberstad hadde imidlertid en fullpakket benk å plukke spillere fra, og etter hvert handlet det mest om hvor stor seieren ville bli.

TOPPSCORER: Håvard Brekmo hamret inn fem mål i fredagens hjemmekamp. Foto: Karl Eirik Steffensen

Trenerduoen lot de fleste fleste få bra med spilletid i 33-22-seieren. Håvard Brekmo ble toppscorer med fem nettkjenninger, og totalt elleve spillere tegnet seg på scoringslista. Målene ble satt inn av Håvard Brekmo 5, Stian Parken 4, Michael Hoel Johansen 4, Eskil Overvik 3, Tom Harald Granshagen 3 (1), Vebjørn Slettli 3, Lars Erik Lingjærde 3, Ottar Pettersen 2, Petter Barosen 2, Fredrik Bruer 2 og Dainius Kliore 2 (1).

Alta IFs neste kamper er borte mot Sandefjord 2 og Tjølling 18.- og 19. februar.