Alta IF - Nøtterøy 2 32-31:

Det så ikke lyst ut med tanke på hjemmepoeng da lagene gikk til pause på stillingen 14-18. Gjestene fra Nøtterøy satte også inn den første scoringen etter hvilen, og fem måls forsprang er mye - selv i håndball. Men Alta-guttene kjempet seg tilbake.

Anført av Tom Harald Granshagen og Håvard Brekmo, samt en strålende Erlend Vikdal mellom stengene, overtok Alta IF ledelsen i oppgjøret da det gjensto cirka 12 minutter. Det ble en utrolig tett og spennende avslutning på kampen, men hjemmelaget ga aldri fra seg initiativet og kunne til slutt juble for 32-31-seier i Altahallen.

SOLID MATCH: Håvard Brekmo var god både som kantspiller og ballfordeler i midten. Foto: Karl Eirik Steffensen

– Det var artig at vi klarte å ro dette i land. Vi har hatt en tendens til å rakne i andre omgang, men nå var alle på stasjon helt til sluttsignalet gikk. Dette var svært viktige poeng for oss, fastslår Håvard Brekmo, som satte inn seks scoringer i søndagens 2.-divisjonskamp.

Tom Harald Granshagen var hjemmelagets toppscorer med åtte fulltreffere. De øvrige målene ble satt inn av Fredrik Bruer 4, Stian Parken 4, Ottar Pettersen 4, Torstein Simonsen 3, Vebjørn Slettli 2 og Petter Barosen 1.

Les mer om det spennende oppgjøret i mandagens papir- og E-avis.