BUL-talentet Marco Mauno Johannessen (15) ble signert av Alta IF i går, mens Kjetil Thomassen trolig signerer en kortidskontrakt og vurderer forlengelse om opptreningen etter skrekkskaden går bra. Rune Repvik og Alta IF venter samtidig på svar fra flere av årets spillere, deriblant Christian Reginiussen, Thomas Torgersen, Sega Ngom, Svein Ove Thomassen og Mathias Dahl Abelsen.

Vente må han også gjøre på andre spillere klubben har kontaktet.

– Vi er i dialog med flere, men så er det slik at vi har to nivå over 2. divisjon som er veldig fristende for de vi ønsker oss. Så de fleste vi snakker med har sagt at de ikke vil svare før i januar når de har sondert terrenget litt mer. Det gjelder også flere av årets spillere., sier Repvik som ikke vil gå lengre ned på ønskelista i håp om å få flere navn på plass før nyttår.

– Vi vil naturligvis ha en best mulig spillerstall og har derfor litt is i magen. Vi ser på øverste hylle og vi ønsker ikke  å begrense muligheten for å få napp hos flere av disse ved å signere spillere som er lengre ned på lista. Det betyr at vi neppe har A-stallen klar før mot slutten januar, men så mye senere enn det håper vi ikke at vi trenger å vente, avslutter han.