Oppsettet for 2.- og 3. divisjon for herrer ble i dag offentligjort i forbindelse med cupfinaleseminaret og cupfinalehelga.  Alta IFs førstelag er satt i pulje med Finnsnes fra Nord-Norge, mens resten av motstanderne holder til på Østlandet.

At Alta slipper reiser til Trøndelag, Sørlandet og Vestlandet var viktig med tanke på det økonomiske som følger slike reiser. Alle de 12 lagene fra Østlandet holder til i bussavstand fra Gardermoen

Det nye seriesystemet som er innført gjør at det fra neste sesong kun er to avdelinger på tredje nivå. Her er oppsettet for Altas avdeling:

Postnord-ligaen avdeling 1

Alta IF

Finnsnes

KFUM

Grorud

Follo

Kjelsås

Bærum

Asker

Vålerenga 2

Skeid

Raufoss

HamKam

Brummunddal

Nybergsund

Til Vesterålen

Altas rekruttlag møter fem lag som holder til i nærheten av Gardermoen og åtte nordnorske lag. Skal de reise med buss er Sortland i Vesterålen lengst unna av de nordnorske motstanderne, men fly til Evenes kan bli aktuelt både når de skal møte Sortland, Harstad og Narvik-klubben Mjølner.

«Lokaloppgjøret» blir mot Skjervøy, mens resterende lag holder til i Midt-Troms, inkludert Tromsø-klubbene Fløya og Tromsø 2.

På nivå fire er det fra neste sesong kun seks avdelinger noe som gir et solid nivåhopp på lagene Alta-rekruttene skal måle seg mot.

Regionsligaen avdeling 6:

Alta 2

Tromsø 2

Fløya

Harstad

Sortland

Salangen

Senja

Skjervøy

Mjølner

Skjetten

Skedsmo

Lørenskog

Lillestrøm 2

Fu/Vo (Funnefoss/Vormsund i Nes kommune, Romerike)

Her er link til hele oppsettet på fotballforbundets nettside.