Det har vært en eventyrlig sesong for BULs fotballdamer. Nå er det bare ett siste hinder som gjenstår, og det er kvalikkampen mot Ørn-Horten. Oppgjøret spilles i Finnmarkshallen klokken 11.00 onsdag formiddag. Ugunstig tidspunkt for de fleste, men det bryr ikke spillerne seg om. De er klare for deres største utfordring så langt i karrieren.

– Å kunne avgjøre det hele med opprykkskamp på hjemmebane er en drøm som går i oppfyllelse. Hinna er nok et bedre lag enn Ørn-Horten, men det har ingenting å si i morgen. Da møtes to klubber som veldig gjerne vil spille i 1. divisjon neste sesong, og det er opp til oss å vise at vi fortjener å rykke opp. Dette er en fantastisk mulighet for oss. Den sjansen skal vi gripe, sier Oda Lillegård og Therese Vollan Kristensen til A-sporten.

Det er for øvrig gratis inngang i Finnmarkshallen i morgen.

Det hviler et stort press på de unge skuldrene til Lillegård og Vollan Kristensen. Etter den råsterke 4-1-seieren mot Hinna sist søndag er det mange som forventer at BUL skal kjøre over Ørn-Horten. Men jentene selv tenker ikke på den måten.

– Vi vet hva vi kan, og skal fortsette å spille på våre styrker. Samtidig har vi stor respekt for de vi møter. Vi skal se Ørn-Horten på video og være hundre prosent klar for det som venter oss. Til syvende og sist er det likevel vårt eget spill som kommer til å bli avgjørende for kamputfallet. Vi må holde momentet, presset og intensiteten oppe og på den måten skremme dem skikkelig, forteller duoen, som begge trolig starter kampen.

– Vi har litt nerver, men det er gode nerver. Det er slik det skal være før en slik kamp, sier de.

Jentene håper at flest mulig finner veien til Finnmarkshallen i morgen.

– Det er nok vanskelig for mange, men alle som kan bør ta turen innom. Vi lover å gjøre alt vi kan for å lage en uforglemmelig fotballfest.