BUL delte 2002-laget i to jevne lag og lyktes med det til tross for at de i utgangspunktet kun hadde en innbytter på hvert lag. BUL 1 møtte BUL 2 i finalen av Ishavskraftcup etter å ha slått henholdsvis BUL 03-2 og Alta IF i semifinalen.

– Vi delte to jevne lag og det ene gikk ubeseiret gjennom hele turneringen, mens det andre tapte kun mot sine egne lagkamerater. Så selvfølgelig er vi fornøyd med det, sa Jan Nikolaisen, en av trenerne på BULs G14-lag.

Bronsen i G14 gikk til Alta IF som slo BUL 03-2 med 7-6 i bronsefinalen.

Finaletap

Før G14-finalen måtte Alta IFs J14 se seg slått med 9-11 av Tromsø HK 1. Nerskogen tok bronse etter at de slo Tromsø 2 i bronsefinalen.

I klasse J12 var det BULs 2004-jenter som måtte se seg slått av tilreisende fra Tromsø. Bronsefinalen gikk mellom Tromsø HK 4 og BUL 04-1 der førstnevnte kunne juble for tredjeplass etter 11-9 i bronsefinalen.

Spennende finale

AVGJORDE FINALEN Håkon Tverfjeld avgjorde G12-finalen til fordel for Nerskogen. Foto: Magne Ek

I klasse G12 ble det finale mellom Nerskogen og BUL 1 der gjestene gikk seirende ut av dagens mest spennende finale. Det sto 5-5 etter ordinær tid og kampen gikk til golden goal. BUL fikk starte med ballen, men det gikk likevel noen angrep før Nerskogens Håkon Tverfjeld klarte å lure både BUL-forsvaret og BUL-keeperen.

– Det ble en spennende kamp, men selvfølgelig var det godt å kunne avgjøre det, sa Tverfjeld etter kampen.

Finalen var den sjette kampen de spilte i turneringa og alle de tidligere kampene hadde endt med seier.

BUL 2 slo Alta 2 i bronsefinalen og arrrangørklubben tok dermed både sølv og bronse.

Møttes tre ganger

I 16-årsklassene var det kun to lag påmeldt noe som betydde at BUL og Tverrelvdalen møttes tre ganger i jenteklassen. I gutteklassen var det BUL og Alta IF som stilte hvert sitt lag.

Jentefinalen vant BUL etter at de hadde vunnet en og tapt en kamp mot Tverrelvdalen i de to første kampene. Finalen endte med 7-3 til BUL.

Guttefinalen vant BUL hele 26-7 og sikret dermed helgas tredje seier over Alta.

A-sporten kommer tilbake med mer fra Ishavskraftcup i mandagens e-/papiravis.