Magnus Nikolaisen sendte Alta i 1-0-ledelse 34 minutter ut i kampen etter å ha blitt spilt gjennom av Simon Evjen. Resultatet sto til pause.

I andre omgang gjorde Vegard Braaten forarbeidet da Mathias Dahl Abelsen upresset fikk sette inn 2-0 en halv time før slutt.

Vegard Braaten økte til 3-0 i det 86. spilleminutt etter at han vendet bort en forsvarer og dundret ballen i nettaket fra spiss vinkel. Like etter fikk gjestene straffe og Mathias Nikolaisen fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Magnus Nikolaisen som scoret det første målet for Alta sa følgende etter kampen:

– Vi ville avslutte på en god måte etter fadesen forrige helg (1-5 for Kjelsås). Og for meg som skal hjem til Harstad på juleferie er det godt å kunne si at vi ikke har tapt mot Harstad.

I tillegg til scoringen hadde han ett skudd på innsiden av stolpen.

– Jeg så den i mål og er fornøyd med at jeg kommer til sjanser. Den første klarte jeg å sette og det var det viktigste, sa Nikolaisen.

Allerede før kampstart var det klart at Alta spiller i en av to spissede 2.-divisjonsavdelinger neste år, mens Harstad må ta veien ned i 3. divisjon. der de kan settes i avdeling som Alta 2.

A-sportens live-oppdatering av kampen her.