Odd Inge Johansen har denne helga tatt med BUL-kvinnene til Bardufoss for å finpusse formen foran kvalifiseringen til 1. divisjon. Der møter de Hinna og Ørn Horten. Kampdatoene er i utgangspunktet satt til 26. og 30. oktober og 6. november. Hvem som får hjemmekamper avgjøres den 19. oktober.

Som en oppkjøring fikk BUL ordnet dobbelkamper mot Mjølner, som i likhet med BUL skal ut i kvalik. Narvikingene kom på andreplass i Nordlands-avdelingen, men siden Grand Bodø 2 ikke kan rykke opp er det de som skal spille kvalik. 11-1-2 i serien og en målforskjell på 51-10 tyder på at det var et godt lag BUL skulle få bryne seg på.BUL har forsterket troppen med den tidligere cupvinneren Reidun Nilsen og hun fikk tillit fra start på topp i tospann med Guro Bell Pedersen. Bell Pedersen rundet keeperen og satte inn ledermålet etter kun få minutter, før Nilsen presenterte seg med et langskudd fra 18 meter som snek seg inn under tverrliggeren. Nilsen satte inn to scoringer til på rappen og sikret seg et ekte hattrick.Storscoreren Bell Pedersen satte inn ett mål til, før midtstopper Ida Grubben kriget inn to dødballscoringer. På tre ganger 30 minutter vant altså BUL hele 7-0.

Reidun Helene Nilsen Foto: BUL Kvinner Fotball / Facebook

Søndag formiddag gjorde BUL sju endringer i startelleveren. Alle innbytterne som avsluttet lørdagens kamp fikk tillit fra start. Scoringer av Runa Lillegård, Bell Pedersen (2), Johanne Bjørnå og Ida Sønvisen Suhr sørget for 5-0-seier, og som så mange ganger tidligere denne sesongen holdt forsvaret tett og nektet motstanderen å score mål.