Alta - Finnsnes 1-1:

Oppsal tapte 2-5 borte mot Stabæk 2 fredag kveld, og kan dermed ikke ta igjen Alta IF. Harstad vant mot Mo, og kan i teorien ta syvendeplassen. Men den teorien er syltynn ettersom Alta har 18 plussmål å gå på. Så da Alta IF klarte 1-1 hjemme mot Finnsnes søndag kveld sikret klubben i realiteten ny andredivisjonskontrakt.

– Jeg vil gjerne ha minst ett poeng til for å fjerne enhver tvil, men det er klart at det er sinnssykt mye som skal gå galt nå, fastslår Alta-trener Rune Repvik, som ikke var helt fornøyd med kampen selv om det ble poeng mot ligaens nestbeste lag.

– Frem til Finnsnes tok ledelsen synes jeg vi spilte veldig godt. Da gjorde vi det vi var enige om før matchen. Etter det slet vi mer, og det så kanskje ikke så lyst ut med tanke på poeng. Heldigvis kjempet vi til oss noen gode muligheter og ikke minst en scoring. Med tanke på sjansene vi skapte burde vi kanskje vunnet, men uavgjort var et greit resultat, fortsetter han.

Kampfakta

Alta - Finnsnes 1-1 (0-1)

0-1 Jonas Nikolaisen Simonsen (31)

1-1 Sega Ngom (75)

Gule kort: Joakim Nilsen, Marcus Sletten og Sander Birkeland, Finnsnes

Dommer: Geir-Oskar Isaksen, Ramfjord UIL

Tilskuere: 415

Alta stilte med følgende lag:

Maris Eltermanis (Alexander Ellingsen fra 46. min.) - Dag Andreas Balto, Mats Frede Hansen, Linus Dahl, Thomas Torgersen - Felix Adrian Jacobsen, Mathias Dahl Abelsen, Christian Reginiussen - Magnus Nikolaisen, Vegard Braaten, Sega Ngom