Alta - Sandefjord 2 30-30:

Søndag var det klart for sesongens første hjemmekamp for Alta IF, og det var Sandefjords rekruttlag som sto på motsatt banehalvdel. Alta-guttene tapte for Nøtterøy 2 og Vestli da serien startet for en måned siden, og spillerne var giret på å vise publikum i Altahallen at de har noe å gjøre i den nye andredivisjonen.

Det klarte de til en viss grad, men det er liten tvil om at både spillere og tilskuere gikk småskuffet hjem. Hjemmelaget ledet nemlig 30-29 og så ut til å ha kontroll. Men et balltap og scoring imot i kampens siste sekund gjorde at lagene delte poengene. Det var vondt å svelge for Altas toppscorer Tom Harald Granshagen, som satte inn 10 scoringer i søndagens match.

GOD KAMP: Unggutten Erlend Toft leverte en meget bra kamp mellom stengene. Foto: Karl Eirik Steffensen

– Det er klart at det føles veldig surt akkurat nå. Vi burde klart å dra denne seieren i land. Vi fightet godt og spilte en bra kamp, men de feilene som ble gjort i sluttminuttene ødela mye. Jeg må selv ta en god del av skylden for det. Samtidig var det mye positivt å ta med seg fra denne matchen. Hele laget har tatt store steg siden serieåpninga. Jeg håper og tror at publikum verdsetter den innsatsen vi la ned i dag, sa en skuffet Tom Harald Granshagen til A-sporten.