BUL-damene avsluttet sesongen hjemme på  Coop-banen ved å slå naboklubben Alta IF 9-0. Dermed ble de to scoringene Furuflaten satte på straffespark de eneste målene keeper Irene Pettersen måtte slippe inn.

– Ja, det er ekstremt. Om jeg skulle satt et mål før sesongen så ville jeg sagt meg godt fornøyd med bare ti baklengs. Når det da ble bare to så er jeg selvfølgelig fornøyd, sa BUL-keeperen etter at medaljene ble delt ut.

Endte på 35

Toppscorer Guro Bell Pedersen satte tre av søndagens ni scoringer og endte dermed opp på imponerende 35 scoringer.

GULL OG POKAL Runa Lilllegård (t.h.) er skadet, men feiret gullet sammen med Martine Romsdal, Eline Hegg og resten av jentene. Foto: Magne Ek

Emmy Olsen startet scoringsballet etter bare fire minutter. Eline Hegg satte 2-0 før nevnte Bell Pedersen sørget for 3-0 til pause. Seks minutter etter pause var Bell Pedersen frampå med sitt andre før Emmy Olsen satte sin andre for dagen. Bell Pedersen sørget for 6-0 før Amanda Sørensen scoret sitt niende mål for sesongen.

De to siste ble scoret av ungjentene Lea H. Falsen og Maja Romsdal.