Ishavsbyen - Alta 2 3-3:

Det er ingenting å utsette på spenningen i 3. divisjon menn avdeling 12 selv om Fløya for lengst har sikret seriegullet. Nå handler det om hvilke tre andre lag som skal få lov til å spille 3.-divisjonsfotball neste sesong. Alta IFs rekruttlag falt til femteplass da Skjervøy slo Salangen 1-0 sist helg, men mannskapet til Mate Dujilo og Aleksander Solberg hadde muligheten til å klatre til tredjeplass med seier borte mot Ishavsbyen mandag kveld.

Det ble en i overkant vanskelig oppgave. Runar Overvik ga Alta 2 ledelsen tidlig i kampen, men hjemmelaget kjempet seg tilbake. Det samme skjedde etter at Jay Van Hoorn klinket inn 2-1 rett før pause, men denne gangen scoret Ishavsbyen to ganger og så ut til å stikke av med seieren. Nettkjenning av forvarsspiller Øyvind Veseth Olsen i sluttminuttene sørget imidlertid for uavgjort 3-3.

Med dette resultatet er Alta 2 utenfor topp fire når det gjenstår to serierunder. De er ett poeng bak Kirkenes på fjerde og to poeng bak Skjervøy på tredje. Rekruttlaget spiller årets siste hjemmekamp mot Fløya lørdag 1. oktober før sesongen avsluttes borte mot Kirkenes uka etter.