I fraværet av alle BULs målvakter plukket utespiller Kristian Skorpen Andersen opp keeperhanskene og stilte som keeper på kort varsel. Med han bakerst i buret tok BUL en meget sterk borteseier mot Tromsø 3 etter scoringer av Jon Steinar Eriksen og Håkon Berg.– Jeg har vært skadet siden Skjervøy-kampen og har ikke trent i det store og hele. Siden ingen andre kunne var det bare å stille opp når jeg ble spurt fredags formiddag, fortalte keepervikaren etter kampslutt.

Det var ikke bare på keeperplass BUL var tynt besatt og klubben reiste med bare tre spillere på benken. – Jeg synes vi gjør en god kamp og har egentlig kontroll på det de har å komme med. For min egen del var det ikke så mye å gjøre der bakerst når de seks foran forsvaret vårt springer for ti mann. På baklengsmålet kom de rundt på kanten og la inn, en keeper ville kanskje tatt den, men jeg må få trekke frem en beinparade i De Gea-klasse, la han til med et smil.

Med seieren klatrer BUL helt opp i ryggen på Bjørnevatn på sjuendeplassen, mens det er fire poeng opp til Skarp på sjette.