BUL-damene reiste lørdag formiddag til TUIL-arena i visshet om at ett poeng ville være nok til å sikre seriegullet i nest siste serierunde. BUL klarte 0-0 og kunne med det slippe jubelen løs for seriegull. BUL har vært bunnsolide i alle aspekter ved spillet. Dette var lagets første poengtap denne sesongen, og de har ikke sluppet inn ett eneste spillemål.

TUIL ga ikke gjestene fra Bossekop noe gratis, og ifølge rapportene var kampen jevnspilt. Fem minutter før pause fikk BUL en gyllen mulighet til å roe nervene da dommeren pekte på straffemerket. BULs midtstopper Ida Sønvisen Suhr tok ansvar og gikk frem. Hun banket ballen i tverrliggeren før hun headet inn returen. Linjemannen tok i bruk den noe forvirrende regelen om at straffeskytter ikke kan score på sin egen retur fra treverket (såfremt keeper eller motspiller ikke er på ballen først), og annullerte målet.

TUIL-spiss Mona Ophus Johansen var en skummel bakromstrussel. 12. minutter før slutt ble hun spilt gjennom og alene med Irene Pettersen gjorde hun ingen feil. Den samme linjedommeren avvinket Ophus Johansen for offside, og sluttresultatet ble dermed 0-0.

Nå venter opprykkskvalik i slutten av oktober.

Les BUL-trener Odd Inge Johansen reaksjoner her.