Tv.dalen - Ishavsbyen 6-2:

Da gjestene tok ledelsen ved Sondre Bergstedt Flaat mindre enn et minutt ut i oppgjøret i Tverrelvdalen så det ikke lyst ut for bunnlaget i 3. divisjon. Men etter at jubelen hadde lagt seg i borteleiren var det Tverrelvdalen som sto foer det meste av underholdning.

Joakim Medlie headet inn utlikningen før Stein Arne Mannsverk og Sverre Nilsen sørget for 3-1 til pause.

I andre omgang var Mannsverk frampå nok en gang og sørget for 4-1 for Flaat scoret sitt andre for gjestene. 5-2 ble satt inn av Kenneth Thomassen som er tilbake i Tverrelvdalen etter en periode i Alta IF. Stein Arne mannsverk scoret sitt tredje og fastsatte sluttresultatet til 6-2.

Så kan det nevnes at trener Tom Helge Thomassen på overtid kunne sørget for ytterligere forbedring av målforskjellen, men straffesparket fra den spillende treneren ble enkelt reddet av gjestenes keeper.

Seieren til Tverrelvdalen er den første siden de de slo Hammerfest 3-2 så langt tilbake som 18. mai.

Hammerfest tapte 4-1 borte mot Skjervøy og situasjonen er da slik at Tverrelvdalen med sine ni poeng er kun ett poeng bak HFK som er nestsist.