Sist gang Kristine Kristiansen Hagen scoret mål i en offisiell fotballkamp var 01.06.2014 mot Furuflaten.  I dag fikk den tidligere J20-landslagsspilleren sitt etterlengtede mål i 5-0-seieren over BOIF, etter at to korsbåndsskader har holdt henne unna fotballbanen. BUL matcher henne forsiktig og lar hun bygge seg opp gradvis.- Jeg skulle egentlig ikke spille i dag, men det var sykt deilig å se ballen gå inn. Jeg vil likevel takke Emmy Olsen for jobben i forkant, sa en superhappy Kristine Kristiansen Hagen etter kampslutt. Lagvenninnene eksploderte i glede etter kantspillerens scoring.

- Vi manglet litt av den gløden vi har hatt tidligere denne sesongen i starten av kampen, men den kom tilbake utover i andre halvdel. Vi ble litt preget av skaden til Guro (Bell Pedersen), så jeg er fornøyd.

Maja Romsdal fikk sin første kamp fra start og takket BULs trenerteam for tilliten med en flott scoring. Amanda Sørensen scoret to ganger fra sin midtbaneposisjon, mens nykommeren Emmy Olsen satte inn en scoring for hjemmelaget.