Begge lag spiller 4. divisjon neste sesong så det handlet i første rekke om å unngå bunnplassen på tabellen da Hammerfest FK tok imot Tverrelvdalen til 3.divisjonsoppgjør på Breidablikk torsdag.

Vertene tok ledelsen på overtid i den første omgangen og stillingen sto seg til det var spilt 62. minutter da HFK økte ledelsen. I mellomtiden hadde begge lag hatt store scoringsmuligheter uten at de lyktes med å sette ballen i mål. Fem minutter før full tid fastsatte HFK sluttresultatet til 3-0.

Tverrelvdalen som ville passert HFK på tabellen med seier står dermed fortsatt med de seks poengene de tok i mai. HFK har nå ti poeng og klatret opp i ryggen på Ishavsbyen som står med 11 poeng og Tromsø 3 som har tatt 13 poeng så langt.