– Guttene kom tilbake fra ferie og startet forberedelsene til høstsesongen forrige helg, og vi har hatt en vanvittig god treningsuke. Alle virker veldig innstilte på å fortsette der vi slapp (fem strake kamper uten tap). Ingenting gleder meg mer. Jeg føler at vi har mye å revansjere etter den svake sesongstarten, og det er godt å se at spillerne føler det på samme måte. Jeg har en kjempegod følelse foran lørdagens match, sier Repvik til Altaposten.

Nyervervelsen Linus Dahl har fått grønt lys til å spille for Alta IF, og er høyaktuell for en plass i startoppstillingen når Senja kommer på besøk i morgen.

– Forsvaret har vært bra den siste tiden, men det er likevel gode sjanser for at Linus starter. Han kan brukes både i forsvaret og på midtbanen, og jeg har latt meg imponere over ballsikkerheten hans. Det er slike spillere vi har manglet bakover på banen denne sesongen. Angrepsspillet starter der, og da er det viktig å ha spillere som er gode med ball.

Svein Ove Thomassen har ikke trent for fullt den siste tiden, men blir trolig klar til lørdagens oppgjør.

– Det er ikke sikkert at han starter, men Svein Ove vil helt sikkert spille en viktig rolle allerede på lørdag. Det blir morsomt å komme i gang igjen. Vi er klare, smiler Alta IF-bossen.