Onsdag røk BUL 1-2 hjemme mot Fløya. Å tape knepent for serielederen er ikke verdens undergang, men hovedtreneren skulle gjerne sett at bossekopingene hadde klart å skape flere sjanser på Coop-banen.

– Vi spilte ingen dårlig kamp, men offensivt var vi litt for svake til at det ble poeng. De spilte oss litt ut til tider, og da er det vanskelig å skape trøkk fremover. Men jeg skulle gjerne sett at vi hadde tatt større sjanser og kanskje dermed produsert flere scoringsmuligheter. Det ble for tynt, fastslår Stian Ingilæ, som håper at laget kommer sterkere tilbake etter fotballferien.

– Vi sliter med mange skader, noe som gjør at vi må rotere på laget hele tiden. Da er det vanskelig å få stabilitet i prestasjonene. Litt bytting er bare sunt, men store utskiftninger fra kamp til kamp er vanskelig både for de som er på laget og de som kommer inn. Forhåpentligvis vil en måned uten matcher gjøre oss godt. Jeg håper at vi i mellomtiden får tilbake noen av spillerne som har vært ute med skader, sier BUL-bossen.

Spennende sluttminutter

Innbytter Sebastian Lyng Johansen ga hjemmelaget håp om poeng med sin redusering til 1-2 da kampuret viste 90 minutter. BUL satset mer fremover etter det, men maktet ikke å sette inn utlikningen.

– Vi merket godt at det var serielederen som var på besøk. Vi har ikke møtt et bedre lag enn Fløya i år, så jeg er ikke direkte misfornøyd med prestasjonene. Vi gjorde noen feil, men alt i alt var det en bra defensiv prestasjon av oss. Det var bare synd at vi ikke klarte å skape mer fremover, gjentar Ingilæ, som nok en gang ga noen unggutter fra rekruttlaget sjansen på A-laget.

– Vi hentet opp Tumba Kalabatama og Espen Digre Holten, som begge fikk spilletid. Førstnevnte fikk sin debut på A-laget og klarte seg bra, sier han.

Neste kamp er Kirkenes hjemme lørdag 30. juli.

– Nå skal vi lade batteriene, så er vi klare til å gire opp et par hakk mot KIF. Guttene skal få litt fri før vi samles på treningsfeltet igjen, forteller Ingilæ.

Kampfakta

BUL - Fløya 1-2 (0-1)

0-1 Gard Mikalsen Lohne (11)

0-2 Morten Mathisen (60)

1-2 Sebastian Lyng Johansen (90)

Gule kort: Aksel Karlstrøm, Martin Strøm, Jon Steinar Eriksen, Joret Daniel Eira og Ole Henrik Kristiansen, BUL. Gard M. Lohne og Martin Nilsen, Fløya

Dommer: John Magnus Nergård, Krokelvdalen IL

Tilskuere: 90