BUL - Fløya 1-2:

Onsdag møttes BUL og serieleder Fløya til dyst på Coop-banen i Bossekop. Gjestene har hatt en sterk sesong så langt, og tok oppskriftsmessig ledelsen på Breverud. Nettkjenningen holdt til 1-0-ledelse ved pause.

15 minutter ut i andre omgang økte Fløya til 2-0, og da var det lite som tydet på at det unge BUL-laget skulle ha noen sjanse til å ta poeng. Laget fra Ishavsbyen hadde bra kontroll, men produserte ikke all verden av sjanser. Helt mot slutten hadde de riktignok avslutning både i tverrligger og stolpe.

På overtid tente unggutten Sebastian Lyng Johansen et lite håp for gjestene da han alene med keeper satte ballen sikkert i hjørnet. BUL sendte frem mye folk de siste minuttene, men klarte aldri å sette inn utlikningen.

GA ALT: Ole Henrik Kristiansen og Martin Strøm kjempet hardt mot slutten for å få utlikning. Det endte med en skadet Fløya-keeper. Foto: Karl Eirik Steffensen

Dermed vant Fløya for tiende gang i år. De har vunnet alle sine matcher bortsett fra én i vårsesongen og leder 3. divisjon menn avdeling 12 ni poeng foran Salangen på andreplass. Salangen slo for øvrig Skarp 3-0 borte onsdag kveld.

BUL er på åttendeplass etter 11 serierunder.

Dette var BULs siste kamp før ferien. Nå skal Stian Ingilæs gutter ikke i aksjon igjen før lørdag 30. juli. Da møter de Kirkenes hjemme på Coop-banen.