Den opprinnelige troppen ble tatt ut tidligere, men et forfall gjorde at BUL-spiller Martine Romsdal i formiddag fikk beskjed om å komme seg til Sarpsborg. Der ligger J16-landslaget for å gjøre seg klar til Open nordic tournament, turneringen som ble arrangert i Alta i 2013.

Norges første kamp er mot Frankrike og spilles i Moss allerede fredag.

– Det var helt sinnsykt deilig å få en slik beskjed. Jeg hadde heldigvis alt av fotballutstyr med meg siden planen var å spille Gothia cup med 2000-laget etter at vi kommer fra cruise. Så nå er det bare litt pakking før vi drar til Sarpsborg, sier Martine Romsdal som allerede var på Østlandet sammen med familien da hun ble oppringt.

– Planen var å reise til Barcelona fredag der vi skulle gå ombord i et cruiseskip, men nå får resten av familien reise uten meg. Denne sjansen lar jeg ikke gå fra meg, sier 16-åringen som har hatt en god vårsesong på BULs damelag.

At hun ikke var med i den opprinnelige troppen til landslagssjef Børje Sørensen (tidligere BUL-spiller) betyr ikke at hun reiser til turneringen for å sitte på benken.

– Jeg reiser dit med et mål om å bidra i kampene.

Landslagssjef Sørensen har også hentet inn Vidar Johnsen i Finnmark fotballkrets som en av sine assistenter under turneringen.

De øvrige nasjonene som deltar er Frankrike, Island, Danmark, Sverige, Tyskland, Nederland og Finland.

Kampene spilles slik:

Fredag 1.juli kl. 18.00: Norge - Frankrike, Bellevue i Moss

Søndag 3.juli kl. 16.00: Norge - Island, Råde

Tirsdag 5.juli kl. 18.00: Norge - Danmark, Sarpsborg

Torsdag 7. juli: Plasseringskamper