Svenske Liridon Makolli ble signert rett før overgangsvinduet stengte, men ble aldri en suksess i Alta-drakta. Denne uka pakker han flyttelasset og forlater Nordlysbyen.

– Han fant seg ikke helt til rette i klubben og sleit litt med spilletid. Så han ønsket selv å dra hjem og vi har blitt enig med han om å terminere kontrakten umiddelbart. Han er derfor ikke aktuell for de to siste kampene før ferien, sier Anders Abrahamsen i Alta IF.

– Han ble hentet usett rett før overgangsvinduet stengte. Var det en hasteavgjørelse man angrer på i ettertid?

– Nei, det var det ikke. Vi hadde riktignok ikke sett han selv, men hadde mange gode referanser og han har gjennom mange gode kamper for Alta 2 bevist at han er en god spiller. I tøff konkurranse med Christian Reginiussen, Mathias Dahl Abelsen og Svein Ove Thomassen har han derimot ikke fått så mange sjanser til å bevise det på på A-laget. Vi ville garantert fått bruk for han utover høsten, men når han selv ønsket å dra hjem har vi ingen behov for å holde han igjen.

Klubben har uavhengig av dette letet etter forsterkninger og intensiverer nå jakten.

– Nå er det i første omgang ikke midtbanespillere vi jakter, men kanskje kan det komme inn en ny spiller som erstatter Makolli, sier Abrahamsen.