2.div damer:

Fløya 2 - BUL 0-5

Guro Bell Pedersen satte sesongens 16. seriemål da hun sendte BUL i ledelse 28 minutter ut i bortekampen mot Fløya 2. Men det skulle ikke stoppe der. 11 minutter senere satte hun inn dagens andre før hun i det omgangen gikk på overtid scoret sitt tredje og sikret ekte hat-trick.

Dermed står Bardu-jenta med 18 scoringer i serien og disse er scoret i løpet av seks av BULs sju seriekamper så langt. I tillegg satte hun tre i cupkampen borte mot Porsanger.

Jubelen etter Bell Pedersens siste scoring hadde knapt lagt seg før Ann Solbritt Eira Logje økte til 4-0 på overtid i den første omgangen.

Til tross for et sterkt press også etter pause gikk det hele 35 minutter før BUL-jentene igjen lyktes foran mål. Da var det Johanne Bjørnå som traff nettmaskene og økte til 5-0.

BUL klatret dermed til topps på tabellen tross en kamp mindre spillt enn Tromsdalen som står med samme poengsum.