Midtstopperen klarte kunststykket å få det røde kortet av dommer Kim-Runar Olsen lenge etter at kampen var ferdigspilt. Han var ikke fornøyd med innsatsen til trioen i svart og sa klart ifra hva han mente. Den tilbakemeldinga hadde åpenbart ikke oppgjørets hoveddommer så mye til overs for, og Strøm må belage seg på minst én kamp på sidelinja. Trolig blir straffen enda strengere når fotballkretsen fatter sin avgjørelse.

– Det rant bare fullstendig over for meg. De fikk et straffespark der jeg mener at jeg helt klart er først på ballen, og dommeren så ut til å mene det samme. Men linjedommeren ville det annerledes, og da fikk Skjervøy straffespark. Etter kampen ville jeg ha en forklaring, og den syntes jeg var veldig tynn. Han sa at jeg ikke kunne overfalle en mann og så ta ballen. Da svartnet det litt og jeg kalte han for en idiot. Det var det, kommenterer Strøm, som i ettertid beklager oppførselen.

– Det er litt flaut. Jeg skjemmes egentlig, for det der skal ikke skje. Etter så mange år i gamet bør jeg klare å unngå slike ting. Dommerne gjorde en skrøpelig jobb, men det var ikke derfor vi tapte kampen. Nå må jeg i stedet stå over mot Hammerfest på onsdag og kanskje noen kamper til. Det er ikke bra, sier den angrende synderen.

Kampfakta

3. divisjon menn avd. 12

Lerøy stadion

Skjervøy - BUL 4-0 (1-0)

1-0 Svenn Johansen (24)

2-0 Svenn Johansen (46)

3-0 Svenn Johansen (50)

4-0 Svenn Johansen (str. 74)

Gule kort: Ola Edholm, SIK. Eirik Andreassen og Torbjørn Thoresen Mofoss, BUL

Rødt kort: Martin Strøm, BUL (to gule)

Dommer: Kim-Runar Olsen, Kattfjord SK

Tilskuere: 100