BUL - TUIL 5-0:

Det var duket for et skikkelig toppoppgjør i 2. divisjon avdeling 9 da serieleder BUL og tabelltoer Tromsdalen barket sammen på Breverud lørdag ettermiddag. Men det som mange trodde skulle bli en tett og spennende kamp utviklet seg til ren overkjøring fra hjemmelagets side.

STOR KAMP: Ann Solbritt Eira Logje åpnet TUIL-forsvaret gang på gang med sine geniale pasninger. Foto: Karl Eirik Steffensen

Guro Bell Pedersen satte inn to mål før pause og sørget for 2-0-ledelse ved halvtid. I andre omgang fortsatte BUL-damene råkjøret mot TUIL-målet, og det handlet bare om hvor stor seieren skulle bli. Runa Lillegård satte inn to mål, og da så det ut som bossekopingene skulle holde på sin utrolige 4-0-statistikk. Laget har vunnet 4-0 i alle de tre første seriekampene.

Men BULs superduo på topp klarte ikke å beherske seg da de helt på slutten kom alene med keeper. Runa Lillegård trillet ballen uegoistisk til Guro Bell Pedersen som fastsatte sluttresultatet til 5-0. Dermed har de blåkledde fra Bossekop full pott og imponerende 17-0 i målforskjell når fire kamper er unnagjort.

REISTE SEG: Guro Bell Pedersen fikk seg en skikkelig smell i ryggen, men reiste seg og fortsatte storspillet mot gamleklubben. Foto: Karl Eirik Steffensen

– Jeg er veldig stolt over det jentene presterte i denne matchen. Vi hadde en perfekt inngang til kampen, og man så allerede på oppvarminga at det var noe stort i vente. Måten de kjørte over TUIL på i to ganger 45 minutter var imponerende. Dette er en stor dag både for meg som trener og ikke minst de fantastiske spillerne. Jeg håper at også publikum trivdes og likte det de så, kommenterte en svært fornøyd BUL-trener Odd Inge Johansen etter matchen.