Som A-sporten skrev tidligere denne uka er Thomas Torgersen definitivt ikke med i troppen når Alta IF setter kursen for Tromsø. Venstrebacken er skadet og må regne med minst to uker på sidelinja.

Evjen eller Overvik?

Dermed åpner det seg en startmulighet for Simon Evjen, som kom fra Mjølner foran årets sesong. Han har så langt måtte nøye seg med noen innhopp, men nå er det mye som tyder på at 20-åringen får tillit fra start. Narvikingen håper Rune Repvik gir han sjansen.

– Hvis sjansen skulle by seg er jeg veldig klar. Jeg vet at Runar Overvik også har lyst til å starte, og han var meget god da vi begge spilte kamp for rekruttlaget sist mandag. Det står nok mellom oss. Men jeg håper selvsagt at Repvik velger meg, sier en kamplysten Simon Evjen til A-sporten.

Imponerende start

Han frykter på ingen måte TUIL, som har innledet sesongen med syv strake trepoengere. De leder -PostNord-ligaen avdeling 1 med god margin. Ikke minst kan de vise til imponerende 22-2 i målforskjell på de syv første seriekampene.

– Det passer oss bra at Tromsdalen er store favoritter foran dette oppgjøret. Jeg tror ikke vi står noe tilbake for dem dersom vi klarer å spille opp mot vårt beste, og da er det bare fint at de har et litt ekstra press på seg. Publikum på TUIL Arena forventer seier. Det er ikke så enkelt å håndtere.

Gleder seg

Med ni poeng på syv kamper er Alta IF hele 12 poeng bak søndagens motstander. Men det er ikke mer enn tre poeng opp til Grorud på fjerdeplass.

– Vi har allerede gitt opp opprykket, men det betyr ikke at sesongen er over. Vårt mål er å vinne alle de gjenstående kampene. Vi skal i hvert fall klare en plass blant de syv beste, sier Evjen, som håper på tre poeng i sekken og første fly hjem.

– Alt kan skje i en kamp som dette. Vi gleder oss veldig til matchen, avslutter han.