Alta 2 - Skjervøy 6-2:

3.-divisjonsoppgjøret mellom Alta 2 og Skjervøy skulle opprinnelig vært spilt søndag ettermiddag. På grunn av rot med flybilletter for de Tromsø-bosatte Skjervøy-spillerne ble kampen flyttet til mandag. Et døgns forsinkelse så imidlertid ikke ut til å plage hjemmelagets spillere.

Vebjørn Atle Skorpen ga Alta 2 ledelsen etter 23 minutters spill, og stillingen sto seg til pause. Da kampuret viste 51 minutter satte Skorpen inn sitt andre mål for dagen, og de neste ni minuttene skulle vise seg å bli en sterk oppvisning i flott angrepsspill og gode avslutninger. Mads Aimar Bakkeby banket inn 3-0 og 4-0 etter henholdsvis 53 og 59 minutter, og i det 60. minutt økte Kenneth Thomassen til 5-0.

Da var kampen definitivt avgjort, og hjemmelagets trenerduo Mate Dujilo og Aleksander Solberg valgte å gjør en del bytter. Svakt forsvars- og keeperspill gjorde at gjestene fra Skjervøy reduserte to ganger, men det var aldri noen tvil om hvem som skulle vinne dette oppgjøret. Alta 2 hadde to treff i tverrliggeren før innbytter Mathias Pedersen fastsatte sluttresultatet til 6-2.

– Guttene gjorde en god jobb og vant fortjent. Jeg er ikke fornøyd med at vi slapp oss såpass ned på 5-0, men de mange byttene kan nok ha hatt litt å si. Kampen sett under ett produserte vi massevis av sjanser, og i de siste tre matchene har vi spilt god, offensiv fotball. Det er slik jeg vil at laget skal spille, sa hovedtrener Mate Dujilo til A-sporten etter kampen.

Les mer om oppgjøret i tirsdagens papir- og E-avis.