Den energiske midtbanespilleren haltet av banen med store smerter da Bodø/Glimt gjestet Finnmarkshallen torsdag. Et overtråkk tidlig i kampen gjorde at Reginiussen gradvis fikk større problemer, og ti minutter før full tid var det så vidt han klarte å gå på foten. Da ble han erstattet av Felix Adrian Jacobsen. Trolig burde han gått av tidligere.

– Det gikk greit så lenge adrenalinet pumpet og kroppen var varm. Det ble litt verre i pausen, og utover i andre omgang begynte jeg for alvor å få problemer. Mot slutten klarte jeg ikke å ta løpene. Da var det bare å kaste inn håndkleet. Jeg burde nok gått av på et tidligere tidspunkt, men jeg hadde veldig lyst til å spille. Så lenge Bodø/Glimt bare ledet 2-1 trodde jeg at vi kunne klare å snu det, forteller Christian Reginiussen.

Les også: Økonomisk opptur

Andre spillere på dette nivået hadde garantert lagt seg ned og bedt dommeren stoppe kampen da smertene ble for store. Men ikke denne karen. Reginiussen hinket rundt på midtbanen og forsøkte etter beste evne å stoppe Glimt-angrepene som kom stadig hyppigere mot slutten av matchen. Det imponerer Alta IF-trener Rune Repvik.

– Det som skjedde utpå der sier egentlig alt om fotballspilleren Christian Reginiussen. Mentaliteten han viser ute på banen er intet mindre enn fantastisk. Han ville ikke gå av banen før han absolutt måtte, og det er slike vinnerskaller vi trenger for å komme tilbake på rett spor. Jeg håper virkelig at han blir klar til oppgjøret mot Skeid, selv om det ikke så lovende ut da han forlot Finnmarkshallen i går, sier Repvik.

Reginiussen er forsiktig optimist dagen etter at skaden oppsto.

– Det føles mye bedre enn i går, så jeg er helt klart på bedringens vei. Om det blir helt bra til søndag er vanskelig å svare på, men jeg satser på det. Det er absolutt mulig å bli spilleklar til Skeid-matchen, sier Reginiussen, som gjør alt han kan for å bli frisk.

– Jeg både behandler meg selv og får i tillegg god hjelp av Petter (Reginiussen) og pappa (Torfinn Reginiussen). Foten er i gode hender, ler 26-åringen, som selv er i full gang med fysioterapi-utdanningen.

Som nevnt i saken møter Alta IF Skeid i sesongens femte serierunde på søndag. A-sporten følger oppgjøret i Finnmarkshallen med liveoppdatering på altaposten.no, mens Frank Halvorsen og Øystein Esjeholm kommenterer kampen på Radio Alta. Matchen starter klokken 14.00. Radiosendingen begynner tre kvarter før.