Alta får besøk av Mathias Normann, Aasmund Bjørkan og Bodø/Glimt i Finnmarkshallen i neste uke når tredje runde i cupen skal spilles.

– Jeg hadde helst sett at vi fikk møte noe nytt, men det var ingen bombe at et ble Glimt. De har et godt lag og det er ingen tvil om at de er store favoritter selv om de måtte ha straffespark for å slå oss sist. Men det blir uansett morsomt å få dem hit, sier Alta-trener Rune Repvik.

Runden settes opp av forbundet i stedet for trekning. Dette begrunnes med at man ønsker å legge til rette for lokale fotballfester, gjerne ved å sende eliteserielag rundt om i landet.

– Lokaloppgjør er noe vi forsøker å få til, totalbelastning på reising blir vurdert og helst skal lagene ikke ha møtt hverandre for ofte, spesielt ikke de tre siste årene, sa forbundets representant på NFFs nett-tv.

Kampen er satt opp Kristi himmelfartsdag, altså kommende torsdag.

Det blir nordnorsk oppgjør også i Tromsø etter at naboene Tromsdalen og Tromsø ble satt opp mot hverandre.

Her er hele oppsettet:

Tirsdag 3.mai:

Brattvåg - Aalesund (vises på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo)

Onsdag 4.mai:

KFUM Oslo - Vålerenga (vises på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo)Bærum - StabækAsker - OddKongsvinger - StrømmenSandefjord - LillestrømVindbjart - StrømsgodsetSandnes Ulf - StartVidar - Viking (vises på TV 2 Sumo)Åsane - Haugesund (vises på TV 2 Sumo)Nest-Sotra - SogndalNardo - Rosenborg (vises på TV 2 Sumo)Stjørdals-Blink - Molde Tromsdalen - Tromsø

Torsdag 5.mai:

Fredrikstad - Sarpsborg 08 (vises på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo)Alta - Bodø/Glimt