– Blir et show folk sent vil glemme

Lokale musikere klinker til med blodferske låter og flere gitardueller.

I DUELL: Sigbjørn Sigbjørn Innjord (bildet) skal i gitarduell mot musikerkompisen Axel Axel Finn Arnesen i romjulen. (Arkivfoto)

pluss

Bluesartisten Jan Arild Sørnes har trommet sammen to gitarister som skal få kjørt fingrene i romjulen.

Tester nytt materiale

Det skjer på Barila 2. juledag og Sørnes lover et vidt spekter av låter.

– Jeg har spilt sammen med gitaristen Axel Finn Arnesen i 20 år, og det siste året har jeg også spilt med Sigbjørn Sigbjørn Innjord, og disse to, som jeg har et band sammen med i Oslo kommer hjem på juleferie, og i den anledning hadde vi lyst å spille sammen, så det er bakgrunnen for konserten, sier Sørnes som også skal teste ut noen nye låter han har skrevet.

– Jeg planlegger en ny utgivelse, og derfor skal publikum få høre noen blodferske låter som skal testet ut.

– Høy partyfaktor

Underveis skal publikum få oppleve flere såkalte gitarbattles.

– Dette er to ypperlige gitarister, og når de er samlet på samme scene fant jeg ut at de skal få klinke til med flere gitarsoloer som blir en uhøytidelig konkurranse. Det kommer til å bli et forrykende show, så vi satser på høy partyfaktor. Dette blir finfint avbrekk fra julens tradisjonsrike melodier som summer i de tusen hjem, smiler Sørnes som påpeker at de også skal by på en rekke slagere.

– Noen gode covers av billettmerke Rock`n roll og blues skal vi selvsagt også ha på repertoaret, lokker Sørnes.