ått med utrolig dyktige og store folk på «Firefly» som vi har jobbet med helt siden 2014, sier Helge Reinsnes Moen, som spiller synth og skiver låter sammen med Håkon Mathias Guttormsen i bandet som også består av Bilal Saab, Sebastian Willassen og Vegard Olaussen.

– Vi håper låten faller i smak hos de som liker pop og vi er selvsagt sykt spente på om den slår an, sier Håkon Mathias Guttormsen som kler opp gitarsporene på låten.

Bandet, som blant annet gjorde stor suksess under årets Aronnesrock, drømmer nå om å få stå på store scener.

– En av de største drømmene våre nå er faktisk på få spille og stagedive i Oslo sprektrum, ler Reinsnes Moen.

– HÅPER DEN SLÅR AN: Helge Reinsnes Moen og Håkon Mathias Guttormsen håper singelen den nye singelen «Firefly» blir godt mottatt. Foto: Stian Sætermo

Drømmedama forsvant

Låten handler om ei jente som Håkon Mathias Guttormsen ble betatt av på en fest.

– Jeg så en gang ei veldig flott jente, og det første jeg tenkte var at hun vil jeg gifte meg med. Men, hun forsvant plutselig og ble borte, og det er denne opplevelsen som låten prøver å forklare, sier Guttormsen og Reinsnes Moen som takker ungdommens hus (Huset) for støtten i alle år.

– Vi hadde nok ikke eksistert uten Huset sitt miljø og muligheter, så vi er evig takknemlig for at vi har fått øve der i alle år. Vi har vanket på Huset siden vi var 12 år, og det var der vi ble kjent, sier guttene som begge nå har rundet 20 år.