Onsdag i forrige uke arrangerte Johanson første møte rundt C4 boligbyggelag sammen med Garanti eiendomsmegling og Polarlys boligbyggelag. Stemninga var noe nervøs for møtestart, forteller Leif:

– For å løse litt på stemninga sa jeg som en fleip «parkeringsplassen er vel ikke stor nok». Litt etter begynte folk å komme. Og det ble såpass at møterommet var smekkfullt. Over 40 stykker kom. Helt enormt! En helt utrolig interesse, sier en lettet og glad Johanson.

Fulgte med fra kjøkkenet

Megler Lars-Erik Bjørn hos Garanti noterte seg nøyaktig 47 besøkende.

– Så mange kom at vi var nødt til å sette to av dem inne på kjøkkenet, slik at de kunne følge seansen gjennom døråpninga. Interessen var over forventet, og langt høyere enn normal, sier han.

Boligprosjektet innrettes som et borettslag, og Bjørn forteller at det allerede fredag var kommet inn søknader.

– De første kom allerede på møtet, sier han.

Hendene fulle

– Ble det tegnet noen kontrakter under møtet, Johanson?

– Forkjøpsretten gjelder fram til 1. desember, først etter dette begynner vi å tegne kontrakter. Dette var bare et orienteringsmøte. Men meglerne sier de har hatt hendene fulle, folk har også vært innom i etterkant av møtet for å be om justeringer i prioriteringsrekkefølgen sin, forteller han.

Usikkerheten Johanson hadde før møtestart er uansett blåst vekk:

– Vi er veldig optimistiske! Nå er ikke jeg så bevandret når det gjelder salg av leiligheter, men når også meglerne er fornøyde, så tør jeg glede meg over dette.

Leif Johanson. Foto: Lars Erik Bjørn, Garanti Eiendomsmegling