Svein Vullum forteller at han er en ivrig bruker av området rundt Skogvannet og har sammen med mange andre vært med å legge til rette for friluftsliv og aktiviteter i området.

Han mener det derfor er skuffende at noen ødelegger for alle.

– Siste måned har det vært flere hendelser av hærverk på bygg, stier, benker, platting og bålplasser. Jeg kan nevne at bommen inn til området ble dratt opp av festet og ødelagt, antageligvis ved bruk av firehjuling. I dag ser det ut som noen har kjørt med terrengbil inn i området, og det ene hjulparet hadde de styrt opp på de nye plankebroene som NIL sykkel bygget i høst, sier han.

De gamle broene ble helt ødelagt av kjøringen.

– Ellers kan jeg nevne at det ofte ser ut som at stien brukes som reservevei forbi Skogvannet ned til Seterveien i Transfarelv. Dette gjelder også trafikk med scooter om vinteren, legger han til.

Ber folk melde fra

Vullum mener at det er viktig å rette blikket mot uønsket bruk som ødelegger for andre.

– Jeg blir forbannet og oppgitt over denne oppførselen. Spesielt da jeg vet at alt som er tilrettelagt er arbeid som er gjort på dugnad av NIL og befolkningen i området, sier han og oppfordrer alle som benytter seg av området om å ikke nøle med å melde uønsket motorferdsel til politiet.