A-sporten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i kampene. I år gjelder det både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Mediehuset Altaposten bestemmer når lagene spiller hjemme.

Lørdag ble den siste serierunden i årets utgave av PostNord-ligaen unnagjort, og Alta IF møtte Skeid i Finnmarkshallen. Gjestenes Johannes Godoy scoret kampens eneste mål og sørget for 1-0-seier til Skeid.

Radio Altas kommentatorer Frank Halvorsen og Øystein Esjeholm mener følgende spillere fortjener stjerner:

Tre stjerner: Mats Frede Hansen

Mats Frede Hansen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Stødig som en klippe i Alta IFs midtforsvar. Tok ansvar som kaptein og prøvde hele tiden å finne gode løsninger offensivt. Veldig mye med fremover i denne kampen.

To stjerner: Thomas Braaten

Thomas Båtnes Braaten Foto: Magne Ek

Nok en solid forestilling. Vant dueller, leste spillet bra og hadde noen gode involveringer offensivt. Har hatt en imponerende sesong i Alta IFs midtforsvar.

Én stjerne: David Rojas

Daniel Rojas. Foto: Karl Eirik Steffensen

Fikk en vanskelig oppgave da David Tavakoli forstyrret han ved baklengsmålet. Gjorde en god jobb som sweeper da Alta IF flyttet laget opp i jakten på scoring, og var ellers trygg og god.