Interessen for Prosjekt Z sin årlige førjulsfest har de siste årene vært så stor at arrangementet nå utvider for flere publikummere.

Plass til 450

Førjulsfezten, som den kalles på folkemunne, skal i år gå av stabelen i Finnmarkssalen på Scandic hotell.

– De to siste årene har arrangementet  på City scene vært utsolgt, og vi flytter derfor festivitasen til Finnmarkssalen som har plass til omlag 100 mer enn antallet på City scene, sier primus motor Mathias Sønvisen Moe.

Målet i år at alle som har lyst, skal få være med på festen som har fungert som en populært treff for studenter og borteboende som kommer hjem på juleferie.

– Med en kapasitet på 450 personer håper vi at alle som har lyst skal få være med. Dette er fjerde gang førjulzfest går av stabelen og det har blitt en flott tradisjon i byen hvor man blant annet møter gamle kjente, sier Sønvisen Moe.

Partystemning med den gode samtale

Marie Knudsen, som er konferanseleder på Scandic, ønsker arrangementet velkommen.

– Vi har ofte ulike konferanser og vi har lenge ønsket å gjøre noe nytt, så da forespørselen fra Prosjekt Z kom så sa vi ja med en gang, sier Knudsen.

Det hele skal i år gå av stabelen 16. desember.

– De fleste er i denne perioden kommet hjem på juleferie, så vi har budsjettert med at det blir fullt. I år skal to DJ-er sørge for god stemning og vi skal selvsagt, i tradisjon tro, ha kjente band på scenen, men på grunn av kontrakten på nåværende tidspunkt, kan jeg ikke røpe hvem disse er. Men, det er populære musikere som du daglig hører på radio, det kan jeg røpe, sier Sønvisen Moe, som sier lokalet fil Finnmarkssalen passer perfekt for både høy musikk og den gode samtalen.

– Foran scenen blir det selvsagt høy partyfaktor, men bak i lokalet skal vi sy det hele sammen slik at de som vil skal få ta den gode samtalen, smiler Mathias Sønvisen Moe og Marie Knudsen.