Fredag klinker Studenthuset City til med sitt årlige 90-talls party. Denne gang blir festen større enn noensinne.

Fire store

– Det har vært fullt så å si hver eneste gang vi har hatt 90-tallsfest og i år går derfor, for første gang, festivitasen av stabelen i kultursalen, slik at enda flere skal få muligheten til å være med, sier Jonas Apeland, som er daglig leder hos City scene.

Denne gang er det fire internasjonale stjerner fra 90-tallet som skal lage liv under det hele. Det er blant annet 666 som herjet hitlistene på 90-tallet med låter som «Alarma», «Paradox» og «Amokk», La Cream med megahits som «You», «Free» og «Say Goodbye», samt Renè Dif som var frontfigur i Aqua.

Sveisen inngang

Nytt denne gang er at du kan få piffa deg opp med skikkelig sveis fra 90-tallet, før du entrer festen.

– Frisørsalongen Hårek vil tilby en skikkelig 90-talls look før du trer inn på arrangementet. Det skjer i glassgata utenfor Kultursalen, så vi gleder oss til å se masse kule frisyrer. Vi samarbeider også med klesbutikken Basement som vil ha en egen 90-tallsavdeling frem mot helga, for de som ønsker det, sier Apeland.

Møter heltene

Han har denne gang fått med seg Gjermund (Pyrowik) Abrahamsen Wik på laget slik at det hele skal bli en enda heftigere opplevelse.

– Dette er midt i blinken for meg. Jeg skal fyre opp masse spennene effekter med futt og fart i under konserten, og flere av artistene som spiller var mine helter på 90-tallet, så det skal bli kult å få møte dem backstage, sier Wik, som også anbefaler alle til å google 90-tallets mote.

– Gjør et lite kjapt søk på google så ser du hvordan man så ut på 90-tallet. Jo flere som kler seg ut, jo morsommere blir det, tipser han om.