Det er ikke første gang det stilles spørsmål til veikvaliteten ved helsesenteret. Denne gangen er det innkjørselen til helsesenteret som kritiseres.

– Jeg har vært og trillet på min svigermor, som er innlagt på Alta helsesenter, og jeg er skremt over at ikke Alta kommune ikke gjør noe med innkjørselen til helsesenteret og sykehjemmet.  Det er en skam, uttrykker tipseren.

Bildet ovenfor har tipseren selv tatt.

– Dette kan da ikke være representativt får den avdelingen i kommunen som har med vei å gjøre. Det er vel ikke sånn man vil ta imot syke og gamle, eller, spør han.

Kommunen beklager

I en e-post til mannen, svarer leder for kommunalteknisk avdeling, Trond Einar Uglebakken, at de er kjent med forholdene.

– Vi beklager den opplevelsen dere har opplevd under ferdselen her. Vi er kjent med forholdene og arbeidene har vært satt i bestilling hos vår engasjerte asfaltentreprenør Veidekke for en god tid tilbake. Avtalen var opprinnelig at de skulle gjennomføre arbeidene samtidig som det ble asfaltert i Bjørn Wirkolas vei. Av en eller annen grunn ble arbeidene da uteglemt av entreprenøren. Det har i tillegg også skjedd ved en senere anledning. Etter en ny kontakt med entreprenøren onsdag lover de å gjøre arbeidene på kommende fredag, senest mandag, skriver han.

Noen midlertidig løsning blir der derfor ikke.

– Av hensyn til resultatene til arbeidene som skal gjennomføres bør ikke vi selv gjøre midlertidige tiltak med oljegrus. Vi vurderer det også slik at det ikke ville ha blitt noe særlig bedre med slik lapping. Av den grunn venter vi veldig på at arbeidene skal bli gjennomført, heter det i e-posten.