Alta IF møter opprykksklare HamKam i Finnmarkshallen søndag men kampen spilles uten suspenderte Mahktar Thioune (gule kort) og Christian Reginiussen. Sistnevnte bor i Trondheim der han jobber turnusåret som fysioterapeaut og skal om kort tid bli far for første gang. Samboeren Mia Benedicte Lund nærmer seg termindatoen og Reginiussen tar derfor ikke sjansen på å reise til Alta.

Trener Rune Repvik, som naturligvis forstår Reginiussens valg, her dermed en ekstra tøff jobb å gjøre når han skal sette opp startoppstillingen.

– Vi har Aziz Idris, Andreas Markussen og Felix A. Jacobsen som har spilt i den sentrale rollen tidligere, men vi har ikke bestemt oss hvordan vi vil komponere laget. Kanskje ender vi opp med noe uventet, sier Alta-treneren som har både Eirik Lund Holm og Dag Andreas Balto tilbake i trening etter skade.

– Eirik er per nå mer aktuell for spill enn Dag Andreas, men vi skal vurdere dette etter dagens trening.

Mye prestisje

Alta-treneren tror ikke HamKam vil være preget av at de allerede har sikret seg opprykket og at Alta kan dra fordel av det.

– De har mange gode spillere som ønsker å vise seg fram mot laget som er nummer to på tabellen. Så uavhengig av om de er i lykkerus eller ikke så er det mye prestisje i denne kampen. Jeg forventer en utrolig intens fotballkamp mot laget som har vært best denne sesongen og som fortjener opprykket, sier Repvik.