Nyheten var det Haldorsen Bech som kom med selv på Facebook før helgen.

– Med dette ønsker jeg å takke for meg som eier, frisør og kollega på Hårdesign. Jeg er veldig stolt av den fine salongen som Signe Birgitte Lillevik og jeg har skapt sammen med rundt 10 ansatte opp gjennom 10 år. Men nå er tiden kommet for meg til å søke nye utfordringer, så fra i dag er det Signe som eier og driver Hårdesign videre med våre dyktige frisører. Tusen takk til alle jeg har jobbet med, til alle kundene våre, leverandører og alle våre følgere på Facebook. Det har vært artig, skriver hun.

Starter for seg selv

Haldorsen Bech registrerte så sent som onsdag sist uke Bechcam AS under fanen «frisørsalong med frisørtjenester, hårerstatning og produktsalg.» Til Altaposten forteller hun at det har vært blandede følelser rundt det å starte for seg selv, men det er en avgjørelse hun mener er riktig.

– Jeg er utrolig stolt over Hårdesign, de ansatte som jobber der og den salongen vi har bygd opp. Samtidig har jeg lenge hatt en drøm om å ha en litt mindre salong med litt færre ansatte, forteller hun.

Flunkende nye lokaler

– Jeg fikk et tilbud om lokaler i Sentrumsparken som var for godt til å la gå. Da var det bare å hive seg ut i det, sier Haldorsen Bech.

Foreløpig har hun ingen ansatte, men ønsker derfor flere kolleger etter hvert.

– Jeg føler meg trygg på at jeg får nok å gjøre. Samtidig er det en ny tilværelse å gå fra ti kollegaer til å stå alene. Forhåpentligvis blir det ikke slik lenge, smiler hun.

Går alt etter planen kan Haldorsen Bech starte opp i nye lokaler med seks stasjoner i slutten av oktober.