BUL-damene slo Kongsvinger 2-0 på Gjemselund søndag. Da både tredjeplasserte Øvrevoll Hosle og andreplasserte Urædd gikk på poengtap er BUL per i dag kun fem poeng bak sølvplassen og to poeng bak bronseplass. Ned til KIL-Hemne på nedrykksplass har de 12 poeng når det fortsatt skal kjempes om 18 poeng på seks kamper.

– Jeg er trygg på at vi ikke rykker ned, men har også sett på tabellen at det ikke er langt opp. Likevel kommer vi ikke til å justere målsetningen som var å berge plassen. Om vi ender på tredje eller sjetteplass betyr ingen verdens ting. Vi skal være glade for at vi etter alle solemerker spiller 1. divisjon neste år og glade for at vi kan hente erfaring fra enda seks kamper utover høsten, sier BUL-trener Odd Inge Johansen.

Vant på kultur

Helgas motstander ligger sist og spiller hver kamp med kniven på strupen. Dette fikk BUL-jentene merke fra start.

Endret spillestil

Etter at lynraske Runa Lillegård forlot klubben, til fordel for serieleder Lyn, er spillerstilen blitt endret.

Tror på mer

De seks kampene som gjenstår er mot tiendeplasserte Fløya hjemme til helga, Grei (nr. ni) borte, Fart (nr. åtte) hjemme, Lyn (serieleder) hjemme, Urædd (nr. to) borte og til slutt hjemme mot sjetteplasserte Åsane i siste kamp så seint som 4. november. Altså ligger kun to av de siste seks motstanderne per i dag foran BUL på tabellen.

– Det betyr at vi kan ta flere poeng framover noe jeg har stor tro på at vi klarer. Det er en klisje, men vi skal ta en kamp av gangen og telle opp til slutt. Vår oppgave er i alle fall å prestere i de kampene som gjenstår, avslutter BUL-treneren.