–  Hele 23 vennegjenger har meldt seg på til helgens turnering, så det er vi superfornøyd med.

Det sier festivalsjef Mathias Sønvisen Moe.

– Hva årsaken er til den store interessen vet vi ikke, men vi har markedsført festivalen bedre i år, så det kan være en del av forklaringen, sier festivalsjef Mathias Sønvisen Moe, som peker på at i overkant av 200 deltagere har meldt sin ankomst.

Trivselen står i høysetet.

– Det er ny rekord for turneringen som arrangeres for femte gang i år. Alt ligger til rette for at det blir en fotballfest i Bossekop. Dette har overraskende nok, ikke skyld i at vi opprettet Trimklassen (femmer mix). Det er faktisk 16 herrelag og 7 damelag som har meldt seg på. Kun ett lag meldte seg på til Trimklassen, så denne blir dessverre ikke arrangert i år. Men 23 lag totalt er vi storfornøyd med. Dette lover godt, sier han fornøyd.

Rykende billettsalg

I tillegg er det også stor interesse rundt konsertene på City som går av stabelen lørdag og billettsalget har nå for alvor satt fart.

– De som skal spille er artistene Mugisho og Chris Holsten. Det har vært fullt hvert eneste år, så vi regner med at det blir utsolgt inne kort tid i år også, sier Sønvisen Moe.

Han opplyser at DJ Ole Henrik skal varme opp publikum før de populære artistene entrer scenen med sine band.